Losse Projecten


Kodama Klash

2019 - 2021

Kodama Klash is een uniek kaart- en dobbelspel voor 2 t/m 5 spelers. Het gebruikt elementen van poker en speelt als een soort yahtzee tegen elkaar, met een hele stapel unieke ideeën.

Rol, combineer en win!
De bosgeesten hebben ruzie en het bos is in chaos! Kies een Kodama, gebruik kaarten en krachten en vind de beste oplossing. Gebruik bijvoorbeeld een vlammenwerper, verfpot of een dubbele halve koprol.

Meer info: https://kodamaklash.nl.

Late Legends

Q4 2013 - Heden

Als groot fan van table-top games zoals Dungeons & Dragons (D&D) ben ik in 2013 begonnen met het maken van een eigen spel, genaamd Late Legends. In dit systeem ben ik lekker bezig met het opzetten van eigen regels, karakters en een hoop andere elementen.

Mijn doel met dit project is een makkelijk en leuk systeem neer te zetten waar iedereen iets diepgaands kan vinden en talloze eigen karakters kunnen worden gemaakt en gespeeld.

Late Legends begon als handboek, maar is door de jaren heen steeds meer digitaal geworden. Op dit moment is het volledige spel ook via de website te spelen. Voor deze site kon ik ook weer lekker aan de slag met mijn front-end expertise en is de site geheel te gebruiken op mobiel en het bevat een hoop handige tools zoals calculators, generators en overzichten.

Meer info: https://latelegends.com.

Bannerdesign Lola's Blog Tours

2013 - 2015

De site www.lolasblogtours.com organiseert promotie evenementen voor boeken zoals blog tours, cover onthullingen, promotie dagen en review mogelijkheden. Voor deze tours ontwikkelde ik bijbehorende banners. Elke banner volgt een vaste stijl en krijgt een unieke tint die aansluit bij het boek. Banners zijn gemaakt in Photoshop.

Websiteonderhoud Richardvandoorn.nl

2011 - 2015

Voor de website www.richardvandoorn.nl doe ik websiteonderhoud. Per mail krijg ik te horen of er iets aangepast moet worden en aan de hand van FTP gegevens kan pas ik dat met behulp van FileZilla aan. Dit kan een nieuwe header zijn, of het nieuwe assortiment schoenen.