> Losse Projecten | Ik ben Coen

Losse Projecten


Late Legends

Q4 2013 - Heden

Na het veelvoudig spelen van Dungeons & Dragons (D&D) wilde ik graag een eigen soort tabletop systeem ontwikkelen, genaamd Late Legends. Dit is een systeem waar D&D elementen, video-game elementen en een hoop originele elementen samen komen.

Mijn doel met dit project is het ontwikkelen van een unieke en diepgaande systeem waar de vertaling is gemaakt van video-game elementen een tabletop omgeving

In Late Legends ben ik aan het ontwikkelen en testen van een veel onderwerpen. Uiteindelijk wil ik een handboek met bijlagen digitaal opleveren voor iedereen die Late Legends wilt proberen.

Bannerdesign Lola's Blog Tours

2013 - 2015

De site www.lolasblogtours.com organiseert promotie evenementen voor boeken zoals blog tours, cover onthullingen, promotie dagen en review mogelijkheden. Voor deze tours ontwikkelde ik bijbehorende banners. Elke banner volgt een vaste stijl en krijgt een unieke tint die aansluit bij het boek. Banners zijn gemaakt in Photoshop.

Websiteonderhoud Richardvandoorn.nl

2011 - 2015

Voor de website www.richardvandoorn.nl doe ik websiteonderhoud. Per mail krijg ik te horen of er iets aangepast moet worden en aan de hand van FTP gegevens kan pas ik dat met behulp van FileZilla aan. Dit kan een nieuwe header zijn, of het nieuwe assortiment schoenen.